تاریخچه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد.
مبرزا قاسمی با مرغ
مواد لازم برای میرزا قاسمی با مرغ
- بادنجان کبابی یک کاسه ماست خوری
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب خورش خوری از «میرزا قاسمی با مرغ» خواهیم داشت
- یک عدد پیاز متوسط (معادل صد گرم)، چهار عدد تخم مرغ
- میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
- نصف عدد سیر، یک عدد ران مرغ کوچک (حدود دویست گرم)
- میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
- دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (معادل 80 گرم)، نمک و فلفل به مقدار لازم
- میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
- یک فنجان روغن(معادل صد گرم)، یک کاسه ماست خوری بادنجان کبابی له شده (معادل پنج عدد بادنجان کوچک حدود نیم کیلو
ادامه مطلب
درباره این سایت