تاریخچه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان  که در زمان ناصرالدین شاه قاجار  والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد.

مبرزا قاسمی با مرغ

Image result for €«Ø·Ø±Ø² تهیه میرزا قاسمی€€Ž

مواد لازم برای میرزا قاسمی با مرغ

  • سیر نصف عدد
  • پیاز یک عدد
  • ران مرغ یک عدد
  • روغن یک فنجان
  • بادنجان کبابی یک کاسه ماست خوری
  • تخم مرغ چهار عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب خورش خوری از «‌میرزا قاسمی با مرغ» خواهیم داشت
  • یک عدد پیاز متوسط (معادل صد گرم)، چهار عدد تخم مرغ
  • میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
  • نصف عدد سیر، یک عدد ران مرغ کوچک (حدود دویست گرم)
  • میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
  • دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (معادل 80 گرم)، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • میرزا قاسمی با مرغمیرزا قاسمی با مرغ
  • یک فنجان روغن(معادل صد گرم)، یک کاسه ماست خوری بادنجان کبابی له شده (معادل پنج عدد بادنجان کوچک حدود نیم کیلو

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دک تک DeckTech وب لاگ شخصی غلامعلی حیدری جستجو گر فایل از دنیای وب سپهر الکتریک ( مشهد ) Heath خرید اینترنتی ورودی ۹۵ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران بررسی دوام بتن و راهکارهای آن احسان کریمی آلیاژ زود ذوب، آلیاژ فیوز، آلیاژ لحیم