نکات پخت پلو عدس

۱)برای خوشمزه تر شدن عدس پلو از زعفران آبکرده در برنج استفاده کنید.
۲)اگر دوست دارید به موادتان خرما و کشمش هم اضافه کنید.
۳)حواستان باشد عدسها زیاد نپزند چون ممکن است بعد از دم کشیدن برنج له شوند.
۴)روی برنج موقع دم انداختن حتما آب روغن بدهید.
۵)اگر داخل پلو ادویه پلو بریزیم،رنگ پلو تیره میشود.به این خاطر من ادویه را بعد از پخت روی پلو میپاشم.
۶)در پخت پلوهای مخلوط برنج را کمی زنده تر برمیداریم

 

Image result for ‫عدس پلو‬‎

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

(☆♥.delneveshte.♥☆) گل آرایی دانستنی های گردشگری گل آرایی jwheffwef خودروکارکرده موفقیت علمی -آموزشی مظفرکریمی